Dulwich

The young couple of this home were keen to maximize space – keeping within the existing footprint of the house. We removed a wall to create an open plan kitchen/living & dining area, plus bathroom, laundry & study nook. The success of this renovation is all in the detail. Built-in cabinetry - housing study nook & laundry provides the owners with seamless look and plenty of storage. A cantilevered concrete fireplace, becomes a focal point of the living space, the solid and seamless chimney to the ceiling accentuates the visual effect of a large space.

Ceiling fans and louvre windows creates natural air flow - which reduces the use of air-conditioning. To accentuate the effect Finishes: limestone tiles, ceiling fans – minimal requirement for cooling. The cantilevered concrete fireplace energy efficient gas heater

Extensions

Renovations

Refurbishments

Project managed from council to final clean!