Dulwich

The solution for a young family who had outgrown their existing return verandah, sandstone villa in Dulwich was a project involving both alterations and additions. The client brief was ‘modern, functional’, and still retain the character of the old home. A sympathetic renovation to the original house included a walk-in robe and chic en-suite off the master bedroom. Coupled with the architecturally designed alterations to the existing part of the residence created a playroom, three bedrooms and an elegant family bathroom; A stunning use of structural steel, feature brick, external marine ply cladding and folding doors opening onto the large entertaining deck/pool have transformed the once cramped house into an exceptional family home.

Extensions

Renovations

Refurbishments

Project managed from council to final clean!