Waterfall Gully

This is one of those projects we love... Design, form & function all rolled in to one! Built on the side of a hill this eco friendly house uses the best of the seasons to heat & cool the house giving year round comfort...

Rather than pre-formed concrete panels usually seen - the concrete walls for this house were formed and poured on site to achieve a more ‘rustic’ finish – the rawness of the concrete gives a textured, interesting and modern look and feel to this architecturally designed home… Minimal energy is used to heat and cool this home. The central alcove has full height sliding doors to maximize air-flow throughout the house – combined with dense concrete walls the natural air-flow keeps the house cool in summer, while the winter sun, combined with in-slab heating, warms the concrete floor and walls in the cooler months. Full height windows throughout the home provide perfect viewpoints to take in the beautiful natural surroundings, whilst the sunken lounge is a place to relax and enjoy the wood burning fire. Natural spotted gum, designer fixture and fittings in the kitchen and master bedroom retreat with massive en-suite are a perfect fit for the executive lifestyle owner.

Extensions

Renovations

Refurbishments

Project managed from council to final clean!